Iklan Billboard 970x250

Inmormantarea Lui Petrica Matu Stoian | Ll2sel3huficom

Iklan 728x90

Inmormantarea Lui Petrica Matu Stoian | Ll2sel3huficom

Mii de oameni plâng în hohote. Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a trecut în neființă sâmbătă 6 noiembrie 2021 în jurul orei 2000.


6cz0uxbcc3mb2m

EXCLUSIV Steliana Sima suspicioasă cu privire la moartea lui Petrică Mâțu Stoian.

Inmormantarea lui Petrica matu Stoian. Sicriul lui Petrică Mâțu Stoian a fost depus în sala ansamblului Maria Tănase. Cortegiul funerar a ajuns la Ansamblul Maria Tănase unde se va desfășura priveghiul. Petrica matu stoian petrica matu stoian a murit soc septic.

Cortegiul funerar a fost întâlnit cu aplauze. De Ioana A 7 Noiembrie 2021 - 1245. Înmormântarea ar avea să aibă loc miercuri.

Oamenii plâng în hohote. Familia și admiratorii artistului nu mai pot să facă fața emoțiilor. Solistul nu s-a recăsătorit după acest eșec în dragoste iar abia acum s-a aflat ce relație avea cu fosta parteneră.

Îl rugam pe Bunul Dumnezeu sa te aiba în paza Lui. Recent impresarul artistului Doru Gusman mărturisea. S-a aflat când și unde va fi înmormântarea artistului.

Petrică Mâțu Stoian a făcut parte din Ansamblul Folcloric Maria Tănase timp de 14 ani unde a fost coleg şi cu Niculina Stoican. Petrică Mâțu Stoian și fosta soție Carmen Mihaela au divorțat în 2012 după 16 ani de mariaj în care au fost alături unul de celălalt la bine și la greu. Monden - 08 nov 1746.

Trupul neînsuflețit al lui Petrică Mâțu Stoian a fost adus la Craiova. Zeci de oameni i-au. Astăzi a căzut cortina peste un mare cântăreț de muzică populară.

Constantin Enceanu devastat de decesul lui Petrică Mâțu Stoian. Dormi în pace dragul nostru. Interpretul de muzică populară Petrică Mîţu Stoian 61 a murit sâmbătă seara la spitalul din Reșița.

Îl rugam pe Bunul Dumnezeu sa te aiba în paza Lui. Când va avea loc înmormântarea. Ultimii 15 ani Mîțu Stoian i-a petrecut alături de familia impresarului său.

Dormi în pace dragul nostru. Petrică Mâțu Stoian și-a pus crucea. După aproape două zile de la deces trupul interpretului de muzică populară Petrică Mâţu Stoian a fost depus luni seara la sediul Ansamblului folcloric Maria Tănase.

Medicii care l-au tratat pe artist la spital spun că acesta ar fi fost complet vaccinat anti-COVID și. Fratele nostru drag PETRICA BARABOI a plecat într-o lume mai buna singur si întristat. Acesta va fi înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova.

Ne pierdem ca neam atunci când vine vorba despre cultură și tradiții însă mai nou pandemia de coronavirus a învățat să ne răpească artiștii care au luptat pentru ca folclorul să se transmită din generație în generație. Niculina Stoian colega lui Petrică Mâțu Stoian în cadrul Ansamblului Folcloric Maria Tănase a răspuns acuzațiilor legate de faptul că artistul ar fi părăsit grupul din cauza sa. Surorile si fratii cu familiile lor.

Artistul și-a pregătit din timp mormântul. Click desktop articole 300x250 p2. 9 noiembrie 2021 0900.

Petrică Mâțu Stoian simțea că nu are mult de trăit. Interpretul avea doar 61 de ani. Trupul neînsuflețit al artistului a fost adus la Craiova.

Și-a facut vaccinul printre primii. Fratele nostru drag PETRICA BARABOI a plecat într-o lume mai buna singur si întristat. Înseamnă că ceva nu a fost în regulă acolo Sora îndrăgitului interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian face acuzații dure la adresa clinicii unde artistul aCitește articolul.

Și medicii sunt afectați de trecerea în neființă a lui Petrică Mâțu StoianCosmin Librimir directorul Spitalului de Urgență Reșița a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre primele momente în care artistul a ajuns la spitalul reșițean dar și. Acesta se afla atunci internat în Spitalul Județean din Reșița. Nu dădea semne că ceva neînregul cu el Steliana Sima invitată în platoul Romania TV a declarat că artistul potrivit medicilor nu prezenta riscuri în ceea ce privește tratamentul în camera cu oxigen hiperbaric.

Românii sunt șocați de moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Doru Gușman face dezvăluiri despre ultima discuție cu. Sora lui Petrică Mâțu Stoian acuzații dure la adresa clinicii private.

Cum se înțelegea Petrică Mâțu.


Oy4twpnpvm4i7m


3dxknc3juonpam


Z8jev8ze8c6m5m


I Wbriz7xtf6em


Ko4hlf Oezokjm


7xl5omm22hqunm


Li0ygt0dpv9s1m


Ko4hlf Oezokjm


Pcy253qqrhnc8m


R3ug898aweyuem


U363dhez1kkqem


Aogaf8xqhbw74m


Nnknxt3wnwka7m


Ei7iyzidrrqp6m


Ko4hlf Oezokjm


M43dgn4sd 2wam


Ll2sel3huficom


3dxknc3juonpam


Xiamk 8lpmyyfm

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post

Iklan di bawah Postingan